Porsche Centrum netværk, er for dig som har lyst til:

Kurser: Du får mulighed for selv at bestemme hvad dagen skal indeholde, hvad vil du gerne vide mere om, så du selv kan klare de mindre ting hjemme i garagen.

Klub: Klub der har egne lokaler, opbevaring af din Porsche, netværksaftner med god forplejning og hvor du kan nørde med din hobby.

Trackday: Alle kan være med, du behøver ingen licens eller erfaring, der er professionel instruktør og det plejer at være super hyggeligt.

Netværket kan tilmeldes ved at sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så får du koder til at komme ind på www.pckk.dk

Kursus aktiviteter: Deltag i en dag hvor du kan blive klogere på din Porsche, og de reparationer du selv kan udføre hjemme i garagen.
Vi bliver Max.10 deltagere, så du får så meget ud af dagen som muligt.
Vi planlægger om morgenen hvad dagens kursus skal indeholde, dvs. du er med til at bestemme hvilke områder du kunne tænke dig vi gennemgår.
Vi bruger gerne en af jeres biler på dagen, hvis muligt.
Vi starter dagen med lidt kaffe og forplejning. Derefter kommer Bilen på lift og så går vi i gang med problemløsning og gennemgang af alle tænkelige spørgsmål du måtte have om vedligehold på din 911er.
Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi forventer en læringsrig og sjov dag.
Der er frokost ved 12.00 tiden og vi runder dagen af ved 16.00 tiden.
Pris 3.125,00 Inkl. moms
Vi forbeholder os ret til at afmelde kurset ved under 5 deltagere, så spred gerne budskabet.
Underviser på dagen: Kim Clausen
Sted: Sækkehusvej 11, 4640 Faxe
Tilmelding er bindende og faktura fremsendes ved tilmelding.

Klub aktivitet: En klub i egne lokaler med 4 typer betalt kontingent, hvor du kan opbevare din Porsche, mødes f.eks. 2 gange om måneden, - til div. aftner med god mad, fælles interesse, Le mans på storskærm, søndages bilvask, hygge og andet bestyrelsen og medlemmer finder på. Meget mere om dette senere.