Hej Pernille og Kim,

 Det er jo aldrig sjov når ens bil bryder sammen, men jeres service formår at vende det til en god oplevelse. Fantastisk kompetent som ikke fås bedre. Tusinde tak!

 De bedste hilsener

 Mads

 PS jeg er imponeret over at I kan skifte 6 tændspoler på én time. For mig var det et projekt som jeg regnede med ville tage mig en halv dag😊

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hej Pernille og Kim

Jeg vil lige sige tak for jeres fantastiske behandling af mig og ikke mindst bilen (det blev lidt dyrt men det er ikke jeres skyld, at der var mere at gøre end jeg forventede).

Bilen kører som en drøm, den har aldrig kørt bedre, og man bliver glad over at møde så entusiastiske og kompetente mennesker.

God påske:)

Med venlig hilsen

Martin


OK, sådan der…. Griner højt!!

Det er et par gode flasker værd det der! ?

Best regards,


Nikolaj


Kære i 2 skønne mennesker Pernille og Kim

Endnu engang Tak, I gør så meget, jeg kender ikke andre hvor jeg bliver glad for en regning på denne størrelse,

men her ved jeg bare, I har gjort så meget for de penge, så jeg mener det.

God weekend

Mvh René


Tusind tak for mit nye bil :)

Hej på jer

Bilen kør extrem godt nu - mange mange tak og på snarligt gensyn

God Weekend

Carl-Fredrik 


Hej Pernille

1000 tak, kan i have en dejlig jul samt et godt nytår.

Bilen spille 100%, er faldet 10 grader i køletemperatur, så nu virker det bare.

Mvh Anders.


Hej Kim og Pernille 

Vi skriver blot for at sige mange tak for det vanvittig flotte stykke arbejde, der er blevet udført i forbindelse med 911'eren, vi havde nede hos jer i løbet af foråret. Det er meget imponerende, at den ellers noget trætte kabine er blevet løftet så meget via ombetrukne sæder, paneler, rat, gearstang mm og helt ny måtte-stue. Wauw!

Samtidig har motor/gearkasse reparationer (alt det mekaniske) bestemt også givet rigtig meget. Det er vi simpelthen så glade for.

Så er der kalechen, der også virkelig er blevet flot i forhold til før!

Radioinstallationen var prikken over i'et, der lige giver lidt ekstra stemningsmusik, skulle motorlyden blive for kedelig. (Hvilket nok aldrig bliver tilfældet!) ;)

Utvivlsomt har bilen fået mange flere leveår fremadrettet, end den ellers havde udsigt til!! Alle de ting, der er blevet gjort, store som små, gør en forskel.

Tak for det!

Der stadig lidt problemer ved fuld acceleration (mislyd ved gearskift), men det må nu engang være et vilkår, når man kører i en trods alt 33 år og 240.000 km gammel bil! :)

Rigtig god sommer til jer!

Bedste hilsner Brian og Vilhelm


Godmorgen Pernille, der er betalt - bilen kører rigtig fint og jeg er nærmest lykkelig.....

Hils Kim mange gange. 

Jesper


Tak Pernille.

Imponerende billeder. 

Når jeg sidder ved pc’en så får I en god anmeldelse. I driver jeres butik baseret på sunde forretningsmæssige værdier og det har jeg meget stor respekt for.

God weekend til jer alle.

Mange hilsner Brian.

 


 

Kære Pernille og Kim,

Jeg er netop lige vendt tilbage til Abu Dhabi efter 4 fantastiske uger med 912’eren.  Køreglæden var høj før bilen kom til Jeres værksted, men jeg er overrasket over hvor meget større den glæde er blevet efter I har arbejdet på den. Det er først og fremmest de mekaniske forbedringer i gearskifte og motor jeg tænker på, men selvfølgelig også de praktiske og visuelle.

Derudover har jeg også sat stor pris på Jeres kommunikation og vejledning igennem hele processen. Det er skønt at blive opdateret med billeder undervejs såvel som priser og anbefalede forbedringer.  I må også sende en stor tak til Jeres team for deres indsats. 

Med venlig hilsen,

Emil  Sort 912, 1968