Image

Porsche Centrum Køge

Er vi blevet kaldt i de sidste 40 år. Derfor tror nye Porsche ejere vi stadig ligger i, eller har en afdeling i Køge. Dette passer ikke, vi er flyttet til Faxe for 6 år siden og har ingen afdeling eller relation til Køge.

Hvad koster et service?

Vi kan godt forstå du måske gerne vil have et estimat over hvad en given reparation eller et service koster. Specielt hvis du ikke kender os og vores måde at arbejde på. Men, er du den glade ejer af en 20-30 årig- eller ældre Porsche, er det ikke muligt at forudse hvilke ting der skal ses på og evt. serviceres, hvis vi ikke har set din Porsche før. Dette skyldes at alle bilerne er forskellige, og sikkert har været igennem en del både kyndige og mindre kyndige hænder gennem årene. Så det ville være som en gætteleg at give dig en pris. Løsningen på dette er at du booket en tid på værkstedet, hvor vi går bilen igennem, og så får du en ca. pris, på det du vil have udført.

Reservedele

Vil du bestille reservedele hos os skal vi bruge stelnummer. Bestillingen foregår ved at du skriver reservedelsnummer (send evt. gerne et billede med, hvis du er i tvivl om på hvad du mangler eller ikke har rreservedelsnummer). Send det til pernille@porschecentrum.dk så vender vi retur til dig hurtigst muligt. Har du ikke handlet her før skal vi bruge dine modtager oplysninger og et telefonnr.

IMS leje

Der findes mange historier på nettet vedrørende dette emne. Vi har nu serviceret disse vandkølede boksermotorer hvori der sidder IMS leje, i 25 år. Vi har kun 2 gange oplever at IMS lejet har været beskadiget, og det er ud af mere end 1.500 biler med denne type motor, der har været på værkstedet.

Til værkstederne

Det er svært at sige uden at lyde arrogant. Vi kan ikke være behjælpelige med at svare på div. tekniske spørgsmål om biler i har holdende på jeres værksteder. Medmindre i har en aftale om dette på forhånd.

Åbning af div for-klapper mm ved afbrudt strøm

Dette er beskrevet i din instruktionsbog.

Hvad skal jeg se efter hvis jeg gerne vil købe en Porsche?

Det er et umuligt spørgsmål at give et seriøst svar på. Bilerne er så forskellige efter alle deres leveår. Der kan være mange faldgruber og skjulte fejl, rust mm. Løsning; Book en tid på værkstedet, gerne sammen med sælger. Så høre i begge hvad der bliver sagt, og der opstår ikke div. misforståelser efterfølgende. Du får en uvildig vurdering og en seriøs gennemgang. Pris ca. 940,00 + moms. for en times gennemgang

Et andet godt råd

Google er din ven. Kender du ikke forhandleren, så prøv at søge på navn eller firmanavn på nettet, eller endnu bedre - i de mange grupper der findes på Facebook, så kan du nok hurtigt "skille fårene fra bukkene".