Image

Sikker opbevaring af din Porsche

Det er langt fra alle, som har mulighed for at opbevare deres biler et tørt frostfrit og sikkert sted hen over en hel sommer eller vinter. I sommermånederne vil vi gerne ud og køre i vores gamle klassikere, mens de lidt nyere biler egner sig bedre til det danske vintervejr. Derfor tilbyder vi vores kunder opbevaring hele året rundt. Der er 70 pladser og for faste kunder er det "først til mølle" princippet. Tilmelding foregår gennem www.pckk.dk Hvis du er kunde hos os og ikke har en kode til portalen så send en mail til pernille@porschecentrum.dk
Der er lige nu - 0 - ledige pladser tilbage i 2024/25

Sikre lokaler

Vores lokaler er naturligvis udstyret med alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, så du med tryghed kan efterlade din bil hos os.

Få serviceret din bil under opbevaring

Som en ekstra service tilbyder vi at reparere/servicere/lakere din bil, mens du har den stående. På den måde slipper du for at skulle på værksted med den midt i højsæsonen. Du kan f.eks. lave en to-do liste til os, inden du stiller den til opbevaring. Vi afhenter den så i løbet af vinteren (evt. på trailer), og får den på værkstedet.