Se billeder
Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Entusiasme, god kvalitet og seriøs kundeservice

Værkstedet på Sækkehusvej bliver drevet af entusiaster, for entusiaster. Der er foruden Kim & Pernille 5 ansatte der hver har deres eget speciale. Med over 45 års Porsche erfaring er værkstedet det ældste i Danmark og har stor alsidighed og knowhow.

Ingen faste servicepriser

Vi er ikke underlagt faste servicepriser. Der stemples ind og ud på det arbejdskort der hele tiden følger din bil, og udover anvendte reservedele betaler du således udelukkende for den effektive tid.

Reservedele

Efter mange overvejelser omkring åbning af webshop, har vi efter tilbageblik på over 45 års erfaring med salg af reservedele erfaret at når du hos os får en personlig kontakt med en mekaniker der har mange års erfaring med at reparere alle Porsche modeller, er meget bedre hjulpet. Derfor er du velkommen til at sende en mail til pernille@porschecentrum.dk gerne med stelnummer, model, årgang, reservedels og telefonnummer, så hører du fra os hurtigst muligt. Kan du finde en bedre pris i Danmark på den reservedel du mangler, er vi altid friske på at matche denne hvis muligt, og i samme fabrikat.

Fordriv tiden mens vi ordner din bil

Når din bil er på værkstedet hos os, er du velkommen til at kigge på og få en snak med den mekaniker, der udfører det aftalte arbejde - eller du kan udnytte vort trådløse netværk, så ingen ventetid bliver overflødig. Der er god mulighed for at være udendørs i gårdhave m.m hvis vejret tillader det. Er du til Golf, Skovtårnet eller Café besøg og har du valgt at vente mens din bil er på værkstedet, ligger disse ting i nærheden. Ligesom værkstedet, har reservedelslageret også en stor og trofast landsdækkende kundekreds. Så er du ”gør det selv mand” er Porsche Centrum også stedet for dig, hvor du kan erhverve reservedele til fornuftige priser. Er det brugte ting du er på jagt efter, har vi også et stort brugtlager af diverse dele.